Nyhed fra NBE – Blackstar+ med alt inkluderet

Her for nyligt valgte NBE at lave en ny model af deres meget populære Blackstar plus pillefyr.

Dette betyder at man i fremtiden får alt med til fyret og derfor ikke skal tænke i, hvad der skal til for at blive køreklar.
Hvis man desuden køber sit Blackstar+ hos Hedestoker, så får man desuden gratis indregulering og 3 års garantiregistrering med oveni hatten.

Så nu er det blevet ekstra let at komme i gang eller at udskifte sit gamle fyr til nyt.

Den nye Blackstar plus

Blackstar+ blev lanceret i 2017 og her i 2018 har NBE så valgt at gøre det endnu lettere for forbrugerne.
Blackstar fås i flere modeller, så du kan få et fyr, som passer til dit energibehov.
Blackstar+ starter i det små ved 10kw og slutter med højdespringeren på 25 kw.
Med til fyret kommer i dag den helt nye v13 styring, iltsonde, kompressor og cirkulationspumpe og evt gratis indregulering. Så det eneste, som man selv skal tage stilling til er, hvilken størrelse silo, at man gerne vil have til sit pillefyr.

Nem fyring til daglig

Blackstar+ har som standard askeudtag og med sin høje effektivitet, så går der rigtig lang tid mellem, at man skal tømme sin askeskuffe. Hvis man har en optimal forbrænding, så sikrer NBE, at askeskuffen kan indeholde aske fra 2-3 tons træpiller.
Aksen bliver automatisk ført ud til askeskuffen med en indbygget snegl, så der er behov for minimal indsats fra en selv i forhold til rengøringen på dette område.

Rengøringen af pillefyret

Pillefyret er som sagt bygget, så det selv transporterer asken ud i askeskuffen. Men en smule rengøring vil dog være nødvendig i ny og næ. Der sidder i toppen af kedlen en retardar, som man lige skal ryste lidt en gang imellem. Fyret er monteret med lodrette røgvendere og dette gør, at aske derfor automatisk havner nede i bunden af kedlen og bliver transporteret ud i askeskuffen.

Fyrets brænder har indbygget kompressorrens og nu også cirkulationspumpe.

Vi har tidligere skrevet om Blackstar+, så hvis du vil vide mere om dette fyr, så tag et kig på http://billigepillefyr.dk/blackstar-plus-traepillefyr-ny-model-2017-fra-nbe/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *