Energi Tilskud

Bemærk – at det ikke længere er muligt at få tilskud til pillefyr

Når du udskifter dit gamle olie- eller pillefyr, så kan du få tilskud til dit nye fyr, hvis det er af typen Scotte pillefyr, Woody pillefyr eller Pellux pillefyr.
Vi har undersøgt markedet og hos Hedestoker udbetaler man hele tilskuddet til kunden.

Hvis du ansøger om tilskud til nyt pillefyr i 2016 og 2017, så får du som minimum 5000 kr. i tilskud på dit nye stokerfyr hos Hedestoker – men kontakt dem for at høre, det helt præcise beløb, det er nemlig afhængig af din nuværende varmekilde.


Når du skal købe dit nye pillefyr, så er det noget, som du bør være opmærksom på, hvis du gerne selv vil have hele tilskuddet til dit pillefyr.
Hvor meget man får i tilskud, når man køber et nyt stokerfyr afhænger af rigtig mange ting. Man kan ikke sætte en tabel op og sige, hvis du har sådan et fyr i forvejen og skifter til dette, så får du x antal kr. i tilskud.
Man kan heller ikke sige, at hvis du har et hus på den og den størrelse, så få du x antal kr. i tilskud.
Der er rigtig mange forskellige ting, som spiller ind og derfor er man nød til at henvende sig til en forhandler, for at få det nøjagtige tilskud regnet ud.
Det faktiske energitilskud bliver helt nøjagtigt beregnet ud fra, hvor meget du sparer i kWh.
Der er rigtig mange forhandlere, som reklamerer med, at her får du fx 3500 kr. i tilskud, men hvis de ikke tilbyder dig en beregning, så er du ikke sikker på, at du får hele tilskuddet selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *