Scotte

Scotte er et pillefyr fra det danske firma Nordjyst Bioenergi også kendt som NBE.

Scotte pillefyr er kendt for to modeller. Den ene er deres smarte og kompakte pillefyr, som ligger i prisklassen fra ca. og derfor er et ganske billigt pillefyr.
Den anden model er lidt større og bliver typisk monteret med en ekstern silo. Denne model er mere kendt for komfort, da man med flere muligheder for magasiner har stor indflydelse på, hvor ofte man behøver at fylde piller på sit fyr.

NBE og Scotte fyret er kendt og anerkendt i Danmark og i hele EU for at være af meget høj kvalitet til lav pris.

Scotte er reelt set ikke noget helt pillefyr, men sammen med en Blackstar kedel, så får man et komplet og meget stabilt pillefyr, som er supernemt at håndtere og vedligeholde. Scotte ligger i den høje ende, når det kommer til udnyttelsesgrad og derfor er det naturligvis både godkendt til nyinstallation og så er det også billigt i drift.

Scotte pillefyr med tilskud

Inden man bare køber et pillefyr, så bør man undersøge, om man kan få tilskud til et nyt pillefyr – det kan de fleste nemlig. Og man kan selvfølgelig også få tilskud til et Scotte pillefyr. Hvis du ikke selv vil søge om tilskuddet, så er det en service, som man forhandlere af pillefyr tilbyder.
Prislejet for Scotte Mini + Black Star er omkring 18.000 – 20.000 kr. – når man har trukket energitilskuddet fra.

Scotte mini sammenbygget pillefyr

Scotte mini sammenbygget pillefyr er som sagt et lille fyr. Det er ikke småt i forhold til ydelse, da det kan fås i flere ydelser og derfor kan dække behovet til de fleste parcelhuse. Men det er fysisk ikke så stort og derfor er der mange, som vælger det – fremfor et noget mere pladskrævende pillefyr.

Dette er pillefyret til dig, som ikke har så meget plads.

Nem vedligeholdelse

Scotte er et simi selvrensende pillefyr og derfor kan det langt hen af vejen passe sig selv, mens at du bruger din tid på noget andet. Hvis man blot sørger for at komme træpiller på og så tømme askeskuffen i ny og næ, så kan det næsten klare sig selv. Og hvis man ikke selv er den store haj til at kigge på sådan noget, så kan man købe sig til den årlige vedligeholdelse.