ÖkoFEN – Få mest varme ud af dit brændsel

ÖkoFEN er en Østrisk producent af varmekilder, som står for meget nutidig og moderne, højeffektiv opvarmning med et langt mere miljøvenligt og CO2-neutralt syn. De udvikler deres produkter med målet om at udvikle så miljøvenlige og vedvarende opvarmningsformer ud fra pricippet om at få den bedste forbrænding og derved udnytte mest mulig energi fra træpiller.

ÖkoFENs historie

ÖkoFEN blev grundlagt i 1989 af Pioneer Herbert Ortner og virksomheden var den eneste udbyder i branchen, som var specialiseret i opvarming via træpiller.
I sortimentet i dag finder man produkter, som afspejler den store erfaring og kompetencen fra et kvart århundreds forskning og løbende udvikling og forbedring af mere end 100.000 producerede enheder
Lanceringen af det første typegodkendte pillefyr og de første kondenserende brændekedler til træpiller var dengang banebrydende. Gennem tiden er alle produkterne fortsat blevet udviklet efter visionen om, at være de første, smarteste og bedste til at lave varme og energi via afbrænding af træpiller.

ÖkoFENs livlige opfinderånd ses tydeligt i produkternes smarte koncepter til have fuld kontrol og i geniale løsninger til opbevaring og til at sikre både små og store bygninger et lavt og skånsomt energiforbrug og effektiv og billig varme
okofen

Vælg den rigtige løsning

Langt mere end bare almindelige pillefyr

ÖkoFEN producerer ikke bare almindelige pillefyr, men de har en lang række af teknologier, som giver mulighed for at skabe miljørigtig varme og energi. I sortimentet finder man selvfølgelig en lang række af pillefyr og man finder også pillefyr, som kan producere strøm. ÖkoFEN vil gerne give muligheden for at lave et strømuafhængigt hus og har derfor igen revolutioneret markedet med en løsning, hvor man via afbrænding af træpiller, kan lave strøm.
ÖkoFEN i Danmark kan give dig et dybt indsigt i, hvilke produkter fra ÖkoFEN, som du kan finde på det danske marked og du kan finde en masse nyttig information og tekniske data. Desuden giver biopellets.dk dig let adgang til en dygtig dansk forhandler, som kan hjælpe dig med at træffe den helt rigtige beslutning.

Klimavenligt

Skiftet fra de traditionelle opvarmningsformer til et effektivt pillefyr reducerer i gennemsnit udledningen af CO2 med 8 tons pr. år. Det svarer til det gennemsnitlige forbrug fra 3 dieselbiler

Fokus på Miljøet

Træpiller er i langt de fleste tilfælde lavet af affaldstræ fra anden produktion og er derfor et materiale, som i mange tilfælde skulle have været kasseret. Det ses kun meget sjældent, at træpiller er lavet af træer, som er fældet til formålet. Træpillerne presses i stedet af savsmuld og med en højeffektiv brændekedel fra fx ÖkoFEN, så forbrændes disse effektivt og så skånsomt for miljøet som muligt.

Kæmpe prisbesparelse

Prisen på træpiller ligger stabilt og med masser af gode danske leverandører, så kan der købes billige træpiller med høj brændværdi. Det betyder, at man i dag sparer omkring 50% på varmeregningen, hvis man skifter til et pillefyr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *