ÖkoFEN Pellematic

Ökofen Pellematic benytter en gennemprøvet teknologi, som blev lanceret for mange år siden og som er løbende forbedret igennem alle årene. Teknologien er både pålidelig og har en rigtig høj udnyttelsesgrad og repræsenterer den dag i dag en af de mest optimale varmevekslingsløsninger.

Ökofen Pellematic

Ökofen Pellematic er et utroligt nemt fyr, som byder på meget høj bekvemmelighed i form af det fuldautomatiske system og den høje standard i teknologien, som giver maksimal ydelse.

Selvkørende pillefyr

Automatikken i Ökofen Pellematic gør, at man ikke skal indstille sit fyr, fordi den klarer det hele selv. Så er du træt af at afveje træpiller flere gange om året og at indregulere dit pillefyr, så er Ökofen Pellematic måske noget for dig. Her skal du kun fylde piller på og trykke på startknappen. Resten klarer fyret for dig. Det er selvfølgelige nødvendigt at tømme aske fra askeskuffen en gang eller to om året, men det er også den eneste vedligeholdelse som du selv skal stå for.
Ökofen Pellematic – Selvkørende pillefyr

Den automatiske indstilling, som hele tiden optimerer forbrændingen til udendørstemperatur, fugtighed og brændværdi i pillerne og meget andet, før, at du hele tiden får den højeste effektivitet ud af de træpiller, som bliver brændt af.
Kedeleffekten justerer ligeledes hele tiden op hvis energibehovet stiger og justerer ned, hvis det falder.
okofen-pellematic

Gennemprøvet teknologi

Ökofen lancerede deres første pillefyr for over 20 år siden og dette blev i 1997 det første dengang typegodkendte varmeanlæg. Siden dengang er det kun gået fremad og i dag finder man et stort sortiment i miljørigtige produkter fra Ökofen.

Ökofen Pellematic i detaljer

Ökofen Pellematic udmærker sig foruden den top moderne teknologi ved, at det er en fleksibel løsning, som kan tilpasses efter varmebehovet. Så hvis man på et senere tidspunkt har behov for en større eller mindre effekt, så giver fyret muligheden for, at man kan justere kedlen til at ligge indenfor et andet effektområde.

Dette betyder, at man ikke længere har behov for at skifte hele sit pillefyr ud eller at skulle ud i at bygge kaskadeløsninger med flere pillefyr. Det kræver i store træk kun et teknikerbesøg og så kan man få tilpasset sin kedel til et ændret varmebehov

Den helt unikke teknologi til forbrænding af træpiller, som Ökofen har udviklet gør, at man kan opnå lave emissioner som resultat af de tre hovedkomponenter flersegmenteret brænderplade, brændkammerføler og negativ trækstyring
Effektiv forbrændingsteknologi
Sikrer lav emission, konstant høj effektivitet og optimal tilpasning af varmeeffekten til bygningens behov.
Pelletronic Touch programmeringsenhed til intuitiv betjening
med berøringsskærm og selvforklarende grafik.
Komfortabel askeskuffe til fjernelse af støvfri aske (valgfri)
med komposterbar majsstivelsespose og automatisk meddelelse, når askeskuffen er fuld.

Tekniske data på Ökofen Pellematic
tekniske data pellematic

tekniske data pellematic1

tekniske data pellematic2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *