Easypell fra ÖkoFen – Topmoderne og selvrensende

Hvis du vil have den nyeste teknologi og minimal vedligeholdelse, så er der nu kommet et top moderne pillefyr fra østriske ÖkoFen på markedet.

Med et Easypell får du et pillefyr som er fuldautomatisk og som selv står for den daglige rengøring helt af sig selv. Så hvis du vil have så lidt arbejde som muligt, så har du her muligheden for kun at skulle fylde træpiller på i det daglige. Der er kun en form for vedligeholdelse af fyret og det er, at man et par gange om året skal tømme askeskuffen. Det kan fyret trods alt ikke selv gøre.
<easypell

Fuldautomatisk pillefyr

Når Easypell reklamerer med at være fuldautomatisk, så mener de det. Foruden pillefyrets evne til at holde sig selv rent, så kan dette fyr også selv sørge for optimal forbrænding. Det kan være et større arbejde at skulle indregulere et fyr og det skal normalt gøres, hver gang man skifter over på andre træpiller. Easypell har måleenheder indbygget, som måler på alt det nødvendige og derefter selv indregulerer efter behov. Dette betyder at man med Easypell får den optimale forbrænding og dermed er sikret, at man hele tiden har en udnyttelsesgrad på 95,3%, som producenten lover.

Producenten bag Easypell

ÖkoFEN, som er producenten bag Easypell er fra Østrig og har i mange år forsket i høj teknologi. Easypell er faktisk ikke noget nyt produkt. Det har fungeret i mange år i udlandet og der er over 70.000 enheder installeret på verdensplan, men har naturligvis igennem årene får flere opdateringer med på vejen og også den designmæssige er løftet og den nyeste model står knivskarpt og man er ikke i tvivl om, at man her står med en kvalitetsprodukt fra yderst til inderst. Alle dele på fyret er i topklasse og ÖkoFEN gør meget ud af at vise, at de laver god kvalitet. Både hos dem og hos deres leverandør www.hedestoker.dk kan man komme og se en overskåret model, så man selv kan se både kvaliteten af fyret og hvordan teknologien fungerer.

Optimal forbrænding

Der er selvfølgelig flere grunde til, at Easypell har en god forbrænding, men men af de ting, som ÖkoFEN har gjort anderledes end rigtig mange andre producenter er. at de i stedet for at hælde nye piller ned oveni dem, som allerede brænder, så skubber de nye piller ind nedefra. På den måde brænder gasserne fra bålet langt mere rent og nye piller antændes derfor først, når de andre er brændt tilpas ned.

Opbygning af Easypell

Desuden ledes de uafbrændte gasser ind i et sekundært forbrændingskammer og bliver derfor udnyttet mere optimalt end på traditionelle kedler. Desuden giver denne metode en stabil og rolig forbrænding. hvilket også giver en bedre udnyttelse af pillerne.
Easypell har det, som man kalder en lavere emissionsværdi – hvilket vil sige, at det mindsker udledningen af stoffer til både miljøet og din bolig. Fx opvarmes brændkamrene meget hurtigt, da disse er lavet af en specielt udvalgt ståltype. Et pillefyr kører ikke hele tiden og jo mere effektivt og overdimensioneret et fyr er, jo mindre kører det. Hver gang der skal bruges mere varme, skal bålet i pillefyret startes igen og dette brænder først optimalt, når brændkammeret er varmt. Derfor er det af stor betydning, at det opvarmes så hurtigt som muligt. Jo hurtigere brændkammeret er varmt, jo hurtigere får man en optimal forbrænding og jo højere udnyttelsesgrad er der derfor at træpillerne og jo bedre er fyret for miljøet.

Et sikkert pillefyr

Easypell har flere sensorer og målere, som overvåger at alt fungerer, som det skal og på den måde kan de ikke bare optimere brændstofforbruget, der ligger også en stor sikkerhed i det. Fx sikrer en undertryksmåler i brandkammeret, at alt er som det skal være. Måleren vil opdage både. hvis der er fejl i selve brandkammeret, men den vil også opdage, hvis der er fejl i skorstenen i form af for høj varme. Desuden er fyret lavet med to tætningsflader, som er med til at mindske risikoen for, at der opstår brand omkring fyret.

Se Easypell udstillet i Jylland

Hvis du gerne vil se pillefyret eller se den overskårne model og høre meget mere om dette højteknologiske pillefyr, så tag et kig på
https://www.hedestoker.dk/pillefyr-easypell-pillefyr-10025-selvrensende.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *