Snavssamler – spar dig selv for mange penge

En snavssamler er en filterløsning, som sørger for at fjerne uønskede fastestoffer fra væske. Det er en omkostningseffektiv løsning, hvor man på mekanisk vis kan sørge for, at små faste partikler bliver frasorteret således, at disse ikke kan komme ind i pumper, målere eller andet mekanisk udstyr.

Billig snavssamler

En snavssamler koster ikke ret meget og er derfor en meget økonomisk løsning set i forhold til, når uheldet er ude. Hvis man ikke har en snavssamler på, så risikerer man, at få fx sand eller andre partikler ind i ens målere eller ind i enheder såsom vaskemasker, opvaskemaskiner og vand armaturer, som derefter i bedste fald skal renses og i værste fald bliver ødelagt. Derfor kan du spare dig selv for rigtig mange penge, hvis du sætter en snavssamler på.
Snavssamler

Typer af snavssamlere

Der findes mange forskellige former for snavssamlere og derfor er det også mange forskellige priser på disse.
Hvis man blot skal have en til at filtrere vand, så kan disse fås fra under 100 kr. Men hvis man skal have en til at sikre, at der ikke kommer partikler med ind i gasfyret via naturgassen, så koster den en del mere. Dette skyldes bland andet at en snavssamler til gas skal kunne modstå nogle andre tryk, som en snavssamler til fjernvarme eller blot til at sikre den almindelige filtrering af vand.
Desuden er der stor forskel på, om man skal have en snavssamler til koldt vand eller om den skal kunne holde til varmt vand.
Desuden bestemmer materialet også prisen. En snavssamler af messing er væsentlig billigere end hvis man skal have en trykprøvet snavssamler af rustfrit stål eller af bronze.

http://www.hedestoker.dk/fittings-snavssamler.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *