Køb billige havepejse online

En havepejs skaber rigtig meget hygge og samtidig kan den med fordel også benyttes til flere former for madlavning.
Der bliver lavet mange former for havepejse, men en af de mest kendte er nok en Nexø udendørspejs.

Billige havepejse

Hvis man gerne vil have en rigtig billig havepejs skulle man måske tro, at det billigste ville være at mure en selv. Men faktisk er det ikke bare sådan ligetil at mure sin egen havepejs og det sker mange gange, at folk som har lavet en gør det selv pejs, ender ud med at købe en færdig pejs, når de er blevet trække af den hjemmelavede udendørs pejs.
Man kan finde rigtig mange gode bud på billige udendørspejse i fx Bilka, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og andre lignende steder. Og nogle er af rigtig god kvalitet og andre er ikke rigtig noget værd.

Køb billige havepejse her > > > > >

Hvilken type havepejs skal man vælge

Der findes rigtig mange forskellige havepejse og det kan være svært at beslutte – om man skal have en billig havepejs i stål eller om man skal vælge den flotte æstetiske havepejs i murrede sten. Der er ingen tvivl om, at en muret havepejs vil holde i mange flere år og den udstråler desuden kvalitet og stilbevidsthed. En havepejs af jern holder ikke nær så længe, da selv de dyre kvalitetsmodeller har svært ved at tåle det danske klima. Hvor en stenpejs altid kan friskes op med lidt rengøring, så er der ikke meget, som man kan gøre ved stålpejsen.
Desuden bør man tænke over, hvad pejsens formål er. Hvis man ønsker varme fra pejsen, bør man også gå efter stenpejsen. Hvis man fyrer godt op i pejsen hele eftermiddagen og får stenene varmet godt igennem, så har man en varmekilde som kan holde hele aftenen.

Havepejs med grill

Hvis man gerne i ny og næ vil bruge sin havepejs som grill, så findes disse modeller både i støbejern og i stenmodellerne. Der findes rigtig mange forskellige havepejse, som kan bruges som grill og priserne på dem varierer rigtigt meget. Der findes en bred vifte af havepejse med grill lige fra billige havepejse fremstillet i stål og til topklasse designer modeller i støbejern, stål eller sten.

Køb billige havepejse her > > > > >

Den bedste havepejs

Når man skal købe sig en god havepejs, så bør man gå efter de producenter, som har lavet havepejse til det danske marked i flere år. Disse pejse har vist deres bestandighed i det danske klima og kan holde til både en ordentlig gang vand og hård frost. Hvis man køber en eller anden havepejs, som at produceret i Malaga eller et andet fint eksotisk land, så risikerer man, at man kun har en havepejs en enkelt sommer. Når frosten sætter ind, så ryger alle fuger i pejsen, fordi de har trukket alt for meget vand og når så frosten kommer, så sprænges både fuger og mursten. Og hvis man har købt en jern pejs, så går der max to år, og så er den totalt gennemtæret af rust. Derfor bør du altid gå efter mærker såsom Nexø eller andre dansk producerede pejse.

Havepejs i sten.

Havepejse i sten har i mange år været den foretrukne type af havepejs. Dette skyldes dels dens egenskaber til at holde til det danske klima, dens evne til at opvarme i lang tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *