Black Star pillefyr.

Black Star kaldes også for et Black Star pillefyr, men er faktisk en kedel og en rigtig populær kedel og sammen med fx Woody får man et pillefyr, som er et rigtigt populært pillefyr og med rigtig god grund.
Der findes rigtig mange billige pillefyr men ofte så får man hvad man betaler for, man hvis man vælger et Black Star pillefyr, så får man også et rigtigt godt pillefyr.

Hvad koster et Black Star pillefyr?

Prisen på et Black Star pillefyr varierer efter, hvor stort et hus man har og derfor efter, hvor stort ens varmebehov er og selvfølgelig også efter, hvilken pillebrænder man vælger at sætte samme med det. Hvis man har et mindre hus på 100 – 200 kvm, så kan man med både en Woody og en Scotte pillebrænder få et fyr til omkring 20.000 kr. med tilskud. Uden tilskud vil disse pillefyr ligge på priser lige omkring 25.000 kr. Men hvis man har et stort hus eller måske et firma, hvor man skal have opvarmet mellem 500 og 750 kvm, så vil et fyr der er dimensioneret til dette koster omkring 45.000 kr. med tilskud og omkring 50.000 kr. uden tilskud.
twinheat stokerfyr

Fordelen ved en Black Star kedel.

En af de helt store fordele ved en Black Star kedel er ikke blot prisen men også den teknologi, som ligger i disse kedler. En Black Star kedel har en ekstrem høj udnyttelse af pillerne og udnytter faktisk helt op omkring 94%. Dette gør at der er meget få affaldsstoffer tilbage i form af aske. Derfor kan man, hvis man har træpiller af høj kvalitet brænde helt op mod to tons træpiller af i en Black Star kedel inden at man skal tømme den for aske. Desuden benytter den røggassen effektivt også for at kunne opnå så højt et udbytte af varmen, så røgrørene soder næsten ikke til og derfor vil også denne del være forbundet med minimal rengøring og vedligeholdelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *