Billig blæser til Scotte pillefyr

Centrifugablæser til Scotte træpillefyr på 16 – 80 kw.
Hvis man ikke har en blæser på sit pillefyr, så kan man ikke styre, hvor meget luft der kommer ind til bålet inde i kedlen. Dette vil gøre, at ilden vil gå ud, hvilket vil sige, at fyret går ud.

Hvad bruges en blæser til på et pillefyr?

For at kunne styre ilden inde i brændekedlen, så sidder der en styring på fyret, som styrer rigtig mange ting og en af dem er, at den styrer blæseren.

Hvad kan der være galt med en blæser?

Hvis ens blæser ikke kører 100 % som den skal, så vil det give problemer med at få fyret til at køre optimalt. Fyret har nemlig en forventning om, at hvis man vælger xx i luft, så skal den levere xx i strøm til blæseren. Hvis blæseren ikke fungerer ordentligt – det kan være at der er skidt i den og at den derfor kører trægt, så kører den ikke rundt med den forventede hastighed og derfor leverer den heller ikke den forventede mængde luft til bålet.

Hvorfor går fyret ud hele tiden?

Hvis man skal holde gang i bålet, så skal det have ilt og det får det ikke fra en blæser som er i stykker.

Kan jeg selv udskifte min blæser?

Det kommer helt klart an på, hvor meget handyman der er i dig, om du kan skifte din blæser i dit pillefyr selv. Hvis du har 10 tommelfingre og slet ikke har forståelse for el eller værktøj, så er det nok ikke nogen god idé. Men hvis du normalt godt kan klare lidt opgaver – så kan det godt være, at du selv kan finde ud af at udskifte din blæser i fyret selv.
Hvis du er i tvivl om, om du selv kan udskifte din blæser – så find en forhandler af reservedele til dit pillefyr og prøv at forhør dig om, hvor svært det er selv at udskifte den gamle blæser.

Forhandler af blæser til Scotte pillefyr

Forhandler af blæser til Woody pillefyr

Forhandler af blæser til Blackstar pillefyr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *