Vølund Pellux 100 pillefyr og reservedele

Vølund Pellux 100 er modellen på et af de mest eftertragtede stokerfyr fra Vølund.

Pellux 100 fås i flere modeller og de mest kendte er modellerne med 20 kW brænder og med 30 kW brænder, som er forholdsvis billige pillefyr i forhold til, at de kan opvarme huse fra 200 kvm og helt op omkring 500 kvm. Der skal dog tages forbehold for meget utætte huse i denne beregning.

Vølund Pellux 100 – 20 kW

Her får man et opretstående konvektions pillefyr, som har automatiske rensning og som giver en jævn og meget høj virkningsgrad.
En færdig pakke koster omkring 25.000 kr. med tilskud og består foruden selve stokerfyret af blandt andet et 350 liters magasin og en 20 kW pillebrænder og snegl.
Til dette pillefyr kan tilkøbes fx varmtvandsprioritering og vejrkompensering, hvis man gerne vil have ekstra udnyttelse af varmen fra ens træpiller.

Vølund Pellux 100 – 30 kW

På denne model er der også tale om et konvektions stokerfyr, som er opretstående og som naturligvis også letter rengøringen ved at være selvrensende.
Hvis man køber et samlet stokerfyr så koster det omkring 35.000 kr. med tilskud og indeholder de samme dele, som et Vølund Pellux 100 – 20 kW.
På samme vis som Pellux 100 – 20 kW, så findes der også til denne model et stort udvalg i ekstraudstyr og man kan naturligvis altid få nye reservedele til pillefyret.

Find de bedste priser på Vølund Pellux 100 her

Vølund Pellux 100 pillebrænder

Pillebrænderen i de to modeller hedder henholdsvis PB20 MAX og PB30 MAX og denne brænder lever op til de strenge krav for at kunne få EN-303-5, hvor pillefyret og brænder er godkendt i klasse 5.

Pellux 100 Kedlen

Kedlen på pillefyret er en specialudviklet brændekedel til stoker, som er isoleret med mineraluld. Foruden at mineralulden i Vølund Pellux Kedlen mindsker varmetabet fantastisk, så er Vølund gået skridtet videre og tænkt på miljøet ved at benytte miljøvenlig mineraluld. Som en yderligere forbedring på kedlen i forhold til tidligere modeller, så benyttes der nu en meget slidstærk pulverlakering i en flot og praktisk grå farve.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *