Atmos brændekedler GD godkendte fastbrændelseskedler

Høj kvalitet fra Atmos

Atmos er indbegrebet af kvalitet og er specielt kendt for deres brændekedler, som har en meget høj virkningsgrad.
Typisk ligger en Atmos brændekedel på en virkningsgrad på mellem 90 og 92%, hvilket vil sige, at en Atmos brændekedel udnytter omkring 90% af den varme, som kan trækkes ud af brændet.

Atmos GD fastbrændselskedel

En af de rigtige gode og naturligvis godkendte kedler fra Atmos er Atmos GD. Atmos GD er en fællesbetegnelse over en hel serie af kedler, som findes i understående modeller

  • Atmos DC18-GD
  • Atmos DC25-GD
  • Atmos DC30-GD
  • Atmos DC40-GD
  • Atmos DC50-GXS

Find de bedste priser på Atmos GD modellerne her

Atmos modellerne

Alle disse kedler har fuldstændig de samme egenskaber, men er forskellige i deres formåen i forhold til hvor mange watt de kan yde.

Jo højere antal watt en kedel kan lave, jo større hus kan den bruges til.

Modellen Atmos GD en en såkaldt pyrolytisk brændekedel, som er udstyret med to brændekamre og en røggassuger. Atmos GD serien er en gennemprøvet række kedler, som lever op til de danske miljøkrav og giver en stor driftsikkerhed med sin meget høje kvalitet. Denne brændekedel er udstyret med meget simple funktioner og giver en virkelig enkel og let betjening af fyret.

Let rengøring af brændekedlen

Selvom Atmos GD ikke er selvrensende, så er det en forholdsvis let betjent kedel, som er simpel og hurtig at gøre ren og vedligeholde.

Billige kedel med tilskud

Så hvis du er på udkig efter en forholdsvis billig brændekedel, som giver minimalt arbejde i hverdagen, så kan Atmos GD serien være en mulighed for dig. Der er desuden mulighed for at søge om tilskud til kedlen, da den har så høj virkningsgrad og derfor udløser et godt energitilskud.

Langholdbarhed på Atmos

Der findes rigtig mange forskellige kvaliteter af pillefyr og af brændekedler og her er Atmos et af de bedre valg man kan træffe.
Når man skal vælge sig en ny brændekedel eller et helt nyt pillefyr, så kan det være en jungle at finde ud af, hvilket pillefyr, som er det bedste til ens eget behov. Fordi hvilket pillefyr er bedst og hvilket et holder længst. Svaret er desværre ikke entydigt. Det bedste pillefyr til et hus kan nemlig være det værste pillefyr til et andet og hvis man køber et pillefyr med de forkerte dimensioner, så kan et ellers meget holdbart pillefyr pludselig blive slidt op på meget kort tid.
Samme beskrivelse vil naturligvis kunne dække for brændekedler og selvfølgelig skiller Atmos sig ikke ud på den front. En Atmos brændekedel er kun meget holdbar, hvis den bliver brugt i den rigtige sammenhæng og ved den korrekte montering og indstilling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *